top of page

Inspirada amb el poble Massai i en la seva capacitat de crear art a partir de la seva cultura.

Arenes de món

La col·lecció ètnica és una de les meves primeres col·leccions, inspirada en la cultura africana. Un viatge a Tanzània, per mi un somni fet realitat, el qual converteix aquest treball en una col·lecció molt especial.

African Masai in Traditional Dress

Recordo com si fos ara, els elefants, les girafes i la grandesa de tots els animals salvatges al bell mig del Tarangire. La reserva del Ngorongoro, on la gran varietat d'espècies d’ocells en són protagonistes. El Serengueti, el parc més antic i popular de Tanzània, veient passar centenars de zebres i nyus. 

 

Quan hi penso i viatjo en el temps, em falten paraules per descriure la bellesa de la natura que té aquest país.

Elephant in Wild

Però aquest viatge, no es redueix únicament a naturalesa Salvatge. És també una trobada amb ètnies úniques com els massais, aquest poble d’orgullosos ramaders seminòmades, fent vida als peus del volcà Ol Doinyo Lengai, per a ells “La Muntanya dels Déus” i que vam poder visitar i conèixer de manera més propera.

Conèixer la cultura massai i les seves tradicions a través de la joieria, em va impressionar i captivar tant, que la curiositat i la descoberta dels seus simbolismes i rituals a través de les joies amb perles de colors, n’han sigut la font d’inspiració. Una tribu que admiro immensament per la manera de convertir en art la seva cultura.

Elephant in Wild
bottom of page